c

Deep Green Challenge

Genom tävlingen Deep Green Challenge vill vi hitta nya gröna tekniska lösningar och tjänster som minskar våra projekts klimatpåverkan och hjälper oss att bli klimatneutrala. För dig som tävlingsdeltagare betyder det en fantastisk möjlighet att lyfta din smartaste klimatlösning.

Vem kan tävla?

Tävlingsbidraget måste finnas tillgängligt på den nordiska marknaden innan 2017 är slut. Alla finalister måste gå igenom Skanskas ordinarie företagskontroll och ditt företag måste ha ett organisationsnummer. Senast den 3 april 2017 behöver vi ditt tävlingsbidrag.

Vad kan jag vinna?

Vinnaren belönas med 50 000 kronor och erbjuds att bli avtalsleverantör till Skanska. Vi kommer försöka matcha vinnarbidraget med lämpligt byggprojekt inom Skanskas verksamhet vilket innebär uppmärksamhet och spridning av just din gröna lösning. Ta chansen och tävla redan idag.

På grund av tekniska problem i samband med byte av webbplattform har det i vissa fall förekommit problem med att skicka in bidrag. Därför har vi förlängt anmälningstiden. Senast den 3 april kl 15 vill vi ha in ert tävlingsbidrag.