Du är här

Skanska i Sverige

Här hittar du information om Skanskas verksamhet i Sverige.

Stäng

Hyllie, Klipporna, 290-1500 kvm

Skrivaregatan, 215 32 Malmö
Hyllie

Nya utsikter i Hyllie

Med människan i fokus har vi utvecklat ett kontor för dig som söker nya utsikter och ställer krav på miljö, kvalitet och läge. Lokalerna har en mycket god arbetsmiljö med bland annat bra materialval, ventilation och mycket dagsljus. Möjligheten att påverka planlösningen är stor och tas fram gemensamt efter era behov.

Stilren arkitektur och prunkande grönska

Fastigheterna klipporna är fördelat på tre byggnader sammanbundna med en nyskapande trädgård fylld med prunkande grönska och biotoper för urbana miljöer. Genom väl valda växt- och materialval skapas en gård som inspirerar och talar till alla sinnen, samt bidrar till en fantastisk arbetsmiljö. De gröna taken med varierad växtlighet kommer att bidra till en biologisk mångfald och fjärilsbiotoperna kommer att berika med färg, form och rörelse.

Byggnaderna har en stilren, nordisk arkitektur med stora ljusinsläpp och husen kan ses som klippor från ett och samma klippstycke. Klipporna erbjuder ett utmärkt skyltläge synbart från långt håll.

Att bygga en hållbar fastighet är viktigt för oss och projektet kommer att certifieras enligt LEEDs högsta nivå, Platina (samt byggas enligt kraven för Greenbuilding.)

Upplev klipporna med vår app

Är du nyfiken på hur Klipporna kommer att se ut i verkligheten? Har du en iPhone eller en iPad? Då kan du uppleva fastigheten i verklig storlek på plats i Malmö. Ladda bara ner vår app från appstore, bege dig till Hyllie och följ instruktionerna i appen.

Även du som inte är i närheten av området kan ta del av den häftiga byggnaden. Skriv då istället ut någon av våra två bilder, ladda ner appen och rikta kameran mot utskriften.

Tredje och avslutande etappen

I våras startades den tredje och sista etappen som är klar för inflyttning 2016.
Med gröna tak och en nyskapande trädgård bidrar Skanska till områdets biologiska mångfald och huset är miljöcertifierat enligt Leeds högsta nivå, platina.

6 minuter till Malmö C – 12 till Kastrup

Klipporna ligger vid Hyllie Station, precis vi Citytunnels uppgång och vid hållplatserna till både region och stadsbussarna. Parkeringsmöjligheterna i området är goda och med närhet till yttre och inre ringlederna pendlingen med bil enkel. Här kommer du att få tillgång till all service du kan tänkas behöva så som shopping, restauranger, Arenan, hotell och caféer. Som hyresgäst sitter du i direkt anslutning till Emporia, Point Hyllie, grönområden och rekreation. De första bostäderna håller på att färdigställas och totalt kommer det att byggas ca 8 000 bostäder i området.

Internationell knutpunkt

Hyllie har ett strategiskt läge och har strålande förbindelser med övriga delar av regionen. Möjligheten att enkelt och på ett hållbart sätt få tillgång till regionens två största städer är en uppenbar fördel. Hyllie är med andra ord en knutpunkt för Sverige och resten av Europa.

Tåg till Danmark avgår en gång var 10:e minut.

Från Hyllie station, har du:

  • 5 minuter med tåg till centrala Malmö.
  • 12 minuter med tåg till Kastrup.
  • 25 minuter med tåg till Köpenhamn.

Till Hyllie går det både stads- och regionbussar samt flera cykelvägar.

Om fastigheten

Den hållbara kontorsbyggnaden Klipporna är en 18 000 kvadratmeter stor fastighet med fantastiska lokaler. Läs mer om Hyllie, Klipporna

Fler lediga lokaler i fastigheten

Loading...

Fler lediga lokaler

Loading...