Du är här

Skanska i Sverige

Here you will find information regarding Skanska's operations in Sweden.

Stäng

Pressmeddelande
2012-06-12 15:10 CET

Catharina Jevrell ny proaktiv press och pr-ansvarig på Skanska AB

 

Catharina Jevrell blir ny proaktiv press och pr-ansvarig för Skanska i Sverige. Catharina kommer närmast från Gnistra Kommunikation, där hon var en av delägarna.

Catharina Jevrell blir ny proaktiv press och pr-ansvarig för Skanska i Sverige. Catharina kommer närmast från Gnistra Kommunikation, där hon var en av delägarna. 

Catharina Jevrell blir ansvarig för det proaktiva press och pr-arbetet för Skanska i Sverige. Hennes huvudsakliga uppgift är att strukturera och bygga upp pr-arbetet för Skanska i Sverige.

Catharina Jevrell har mer än femton års erfarenhet av kommunikationsarbete, bland annat som grundare och vd på Re:Public Relations, (som sedermera gick ihop med Gnistra Kommunikation), som External Relations Manager på Procter & Gamble samt från ett flertal pr-byråer.

– Skanskas pressarbete har i många år rankats högt av journalister och vi vill bli ännu bättre. Catharina har rätt bakgrund och erfarenheter för att hjälpa till och utveckla det arbetet, säger Edvard Lind, presschef för Skanska AB.

– Jag ser mycket fram emot att få lära mig mer om 125-åriga Skanska. Ett av de största byggbolagen i världen, dessutom ett svenskt företag med starka värderingar och ett stort engagemang i miljö- och klimatfrågor. Det är många som känner till att Skanska är ett byggföretag men färre känner till Skanskas roll som samhällsbyggare och alla spännande projekt i Sverige och internationellt, säger Catharina Jevrell, proaktiv press och pr-ansvarig för Skanska i Sverige.

 

Ladda ner

Kontaktinformation

Kontakta: Edvard Lind,
Telefon: +46 10 44 88 808
Mejl: Edvard Lind »

Kontakta: Mia Trahn,
Telefon: +46 10 44 84 440
Mejl: Mia Trahn »